Consultancy (eenmalige of periodieke second-optinion)

Sta je als ondernemer op het punt een grote (financiële) beslissing te nemen? Of zoek je iemand die met een frisse blik naar de jaarcijfers, rapportages, de processen of een intern probleem kijkt? Het kan voor een ondernemer fijn zijn om een sparringpartner te hebben op financieel gebied, soms is deze intern in het bedrijf aanwezig maar niet altijd. Wij kijken objectief naar de feiten en zijn niet bang om de juiste vragen te stellen of pijnlijke punten aan te kaarten binnen een organisatie als dit nodig is om een verbetering binnen jouw organisatie te realiseren.

Wij komen graag bij je langs voor een consult. Mocht er behoefte aan zijn komen we op een regelmatige basis terug, of dit nu elke week of 1 keer per jaar is. Net wat jij als ondernemer prettig vind!

U

FRISSE BLIK

N

ONAFHANKELIJK

w

SECOND-OPINION

Onze klanten:

A Million Faces

Aantal werknemers: 10
Duur van de opdracht: Lopende opdracht

A Million Faces is de afgelopen 10 jaar veel gegroeid en hebben hun eigen accountant. Toch vinden ze het fijn om zo nu en dan een second opinion op de gang van zaken te ontvangen, een frisse blik op de boekhouding. Daarom .​………..

PitchCarePro

Aantal werknemers: 3
Duur van de opdracht: 2,5 maand

Na het wegwerken van de administratieve achterstand is de administratie bij PitchCarePro intern weer opgepakt. Nu controleren wij ieder kwartaal het ingevoerde werk en geven wij advies over kosten of investeringen……………