Digitalisering (van papier naar online)

Multomappen, stempels, handtekeningen en overvolle bakjes op de bureaus. Dit was tot voor kort het beeld op de meeste financiƫle administraties, maar gelukkig is het digitale tijdperk ook hier aangebroken.
Steeds meer bedrijven zijn volledig aan het digitaliseren en daar hoort de financiele administratie bij. Dit betekent vaak dat er bijna geen papierwerk meer aanwezig is, en soms zelfs dat de inkomende facturen helemaal niet meer ingeboekt hoeven te worden. Het klinkt voor sommigen misschien nog als een utopie, toch is het voor anderen tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Er komt een factuur binnen op een daarvoor bestemd e-mail adres, deze wordt gescand door het boekhoudsysteem wat de factuur vervolgens automatisch inlaadt. Het enige wat er nog moet gebeuren is even controleren of het systeem de factuur juist heeft ingeladen en het werk is gedaan. De betalingstermijn van de crediteur staat al ingesteld, dus als een van de medewerkers die week een SEPA bestand exporteert staan alle te betalen facturen er netjes met de juiste omschrijving en bankgegevens in, en het boekhoudsysteem zet het openstaande bedrag op betaald.

Maar, voordat het zo ver is moet er nog heel wat gebeuren.. Kan jouw boekhoudsysteem wel zelf facturen inlezen vanaf een mailadres of scanner? Hoe pak je het aan om van een volledige papieren administratie om te schakelen naar een administratie met amper papierwerk? Beschikt jouw huidige personeel over genoeg kennis om mee te gaan met deze geplande digitalisering? Is er misschien een reorganisatie nodig van het personeel? Wij helpen je graag met alle bovengenoemde en overige vraagstukken. Onze experts in digitalisering hebben bij meerdere bedrijven de papierstapels weg weten te toveren en staan te popelen om dit bij jou te mogen doen!

ONLINE

AUTOMATISERING

TOEKOMSTBESTENDIG

Onze klanten:

Digi.Bio

Aantal werknemers: 6
Duur van de opdracht: Lopende opdracht (va 2018-08)

Deze start-up heeft niet zo veel met administratie, maar is natuurlijk wel verplicht om dit te voeren. Administratieve Extra Handen zorgt ervoor dat al hun financiĆ«le administratie goed geregistreerd en gedocumenteerd wordt in het online boekhoudsysteem…………

Performance Solutions

Aantal werknemers: 50
Duur van de opdracht: 7 maanden

Wij zijn benaderd om ervoor te zorgen dat de administratie van een buitenlandse werkmaatschappij in Nederland gedaan kon worden…..