Ondersteuning (een administrateur op locatie)

Is je onderneming hard aan het groeien en merk je dat het personeel eigenlijk onderbezet is voor het werk wat er gedaan moet worden? Vaak wordt er dan meteen gedacht aan een extra personeelslid in dienst nemen, maar misschien wil jij als ondernemer dat risico helemaal niet lopen tijdens de groei van je bedrijf. Wellicht is het een seizoensgebonden groei die elk jaar weer terugkeert, ook dan is het lastig om extra personeel aan te nemen. Kortom, heb je mankracht nodig, maar zie je een uitbreiding van het personeelsbestand even niet zitten? Dan is onze ondersteuning de perfecte oplossing.

We gaan samen om tafel zitten om te kijken hoe veel extra werk er daadwerkelijk ligt binnen jouw bedrijf en hoeveel hulp van ons daarbij nodig is. Wil je graag een van onze administrateurs voor een X aantal uur per week/maand bij jou op kantoor hebben? Geen probleem. Geef je ons liever toegang via de cloud en het boekhoudsysteem zodat het werk gedaan wordt maar er bij jou op kantoor geen fysieke (extra) werkplek nodig is? Ook dat kan. Wij van Administratieve Extra Handen proberen zo flexibel mogelijk te zijn. Voor alles is een oplossing en alles is bespreekbaar. Zo zorgen wij er voor dat elk probleem op de meest efficiënte manier benaderd wordt door zowel ons als onze klanten, en creëren wij een situatie waarin wij optimaal benut worden en onze klant nooit teveel betaalt.

TIJDELIJK

CAPACITEIT

OP LOCATIE

Onze klanten:

Marie Stella Maris

Aantal werknemers: 50+
Duur van de opdracht: 3 maanden

Marie Stella Maris belde ons weer na 2 jaar! ‘Onze collega op de afdeling finance gaat ons verlaten, kunnen jullie ons weer tijdelijk ondersteunen?’ Ja natuurlijk komen wij jullie weer tijdelijk op locatie ondersteunen bij het verwerken van de dagelijkse administratie……

Bayards Aluminium

Aantal werknemers: 100+
Duur van de opdracht: 11 maanden

Na de overname van een aluminium buigerij in Lelystad is er een achterstand ontstaan op de financiële administratie van 2 maanden, na het onvoorziene vertrek van de enige administrateur binnen deze bedrijfslocatie……..