Outsourcing (uitbesteden van de administratie)

Het komt steeds vaker voor in het bedrijfsleven, outsourcing. De motivatie om voor outsourcing te kiezen kan sterk verschillen per situatie. De ene keer is het simpelweg makkelijker, de andere keer is er specialistische kennis nodig en ziet de werkgever het niet zitten om voor een specifieke klus iemand in dienst te nemen.

Hetzelfde geldt voor outsourcing van jouw administratie. Ben je als ondernemer aan het groeien en is het tijd om personeel aan te nemen voor de administratie, maar wil je alle bijkomende risico’s van personeel nog niet lopen? Dan kan het interessant zijn om jouw administratie uit te besteden. Of gaat het juist iets minder met het bedrijf en moet er gekort worden op personeel terwijl de administratie wel gewoon moet worden gedaan? Ook dan kan outsourcing een perfecte oplossing zijn.

Onze administrateurs zijn zeer ervaren en kunnen overweg met elk boekhoudsysteem. Er is geen inwerkperiode nodig en ze kunnen of bij jou op kantoor, of vanuit ons kantoor in de cloud de boekhouding voeren. Een combinatie van die twee is uiteraard ook mogelijk, want soms is het wel zo fijn om iemand fysiek aanwezig te hebben, al is het maar één dag in de week (of 2 weken). Kortom, alles is mogelijk bij Administratieve Extra Handen. Wij kijken graag met jou mee naar de perfecte oplossing binnen jouw situatie.

UITBESTEDEN

FOCUS

ONDERNEMEN

Onze klanten:

Berghroos Bloembinders

Aantal werknemers: 4
Duur van de opdracht: Lopende opdracht (va 2019-01)

Zij kwamen er achter dat het invoeren en betalen van de inkoopfacturen prima door hunzelf gedaan kon worden, echter het koppelen van de bank was voor hun een grotere puzzel………..

Entrance Dynamics

Aantal werknemers: 3
Duur van de opdracht: Lopende opdracht (va 2016-06)

Entrance Dynamics is een klein bedrijf waar Administratieve Extra Handen wekelijks de administratie voor doet. Wekelijks verwerken wij in een paar uur de mailbox met inkopende facturen, koppelen wij de bank ……………